Verkoopzaal Pascale: goed én goedkoop

Van merkkledij tot elektro voor geen geld

Waarom tot tien keer meer betalen voor een truitje dat in de winkel ook al door tientallen mensen is gepast? En wat als u mag kiezen tussen de zoveelste, identieke theepot uit de rekken van een doorsneewinkel en … een uniek tweedehandsmodel mét karakter?

 

Natuurlijk kiest u voor Verkoopzaal Pascale! Bij ons koopt u zo goed als nieuwe merkkledij, boeken, hifi en stereo-installaties, elektronische apparaten en nog véél meer. Vul uw kasten met fabelachtige kwaliteit voor sprookjesprijzen.

Tweedehands met kwaliteit én service

Ziet u de rommelmarkt als uw sportterrein? Dan weet u dat u er kunt winnen … maar ook verliezen.

 

Bij Verkoopzaal Pascale test u de kwaliteit van uw elektro, juwelen en glaswerk ter plekke. Sukkelt u met de installatie van uw tweedehandskoelkast? Niet bij Verkoopzaal Pascale. Want wij bieden de mogelijkheid om aan huis te leveren en uw toestel probleemloos aan te sluiten.

Buitenkans voor stripverzamelaars

Zoekt u goedkope of bijzondere boeken of strips? Kom dan eens snuffelen bij Verkoopzaal Pascale. Wij verzamelen zelf oude strips, dus hebben we specifiek daarvoor een scherp oog. U vist de buitenkansjes voor stripverzamelaars zo uit onze rekken.

 

Ga voor goed en koop ... bij Verkoopzaal Pascale!